Wellness

Hair Spa Wellness

Trænger du til en pause fra hverdagens travlhed? Vores Hair Spa Wellness-pakker er for dig, der ønsker en afslappende oplevelse. Nyd en hovedbundspeeling, dybdegående massage og blide strøg, der løsner spændinger og genopfrisker din hovedbund.

Med eller uden hårkur tilføjer vi en ekstra dimension af forkælelse. Lad os give dig et øjeblik til at koble af og pleje dit hår med vores skræddersyede behandlinger – fordi du fortjener det.

Detox Man

Til mænd tilbyder vi Detox Man, en behandling designet til at give dig en pause fra en travl hverdag. Oplev en dybdegående afrensning og peeling af hovedbunden, stimulerende massage for forbedret blodcirkulation og en afstressende session, der også forebygger hårtab.

Hos New Hair Team ved vi, at mænd også ønsker øjeblikke af ren forkælelse. Tag en pause fra rutinen og forkæl dig selv med Detox Man – lad maskulinitet og velvære går hånd i hånd.

Tid til selvforkælelse

Vil du gerne booke en tid eller generelt høre mere om vores wellness-behandlinger, kan du kontakte os. Du er også velkommen til at booke en tid. Vi ser frem til at tage imod dig og give dig en velfortjent pause fra hverdagen.