Stylecoach

Få hjælp til at finde din stil

Hos New Hair Team kan du få hjælp til din stil. Hvad enten det handler om at finde lige din unikke, personlige stil, eller om vi sammen skal give dig en makeover, så er vi hos New Hair Team klar til at tage imod dig og finde det ”gemte” potentiale. 

Vores stylist Sanne er uddannet stylecoach hos Tini Owild i 2013, og hun er klar til at hjælpe dig med at få styr på din stil. 

Stilguide

Find din unikke stil og hvil i dig selv

Stilguiden foregår hos New Hair Team i et lokale, som vi har helt for os selv. Det kan være både uden for og i åbningstiden, alt efter hvad der passer dig bedst. 

En stilguide starter med, at du udfylder et skema, inden vi mødes, hvor du blandt andet kommer ind på, hvad du oplever af udfordringer med din stil. Det kan være, at der er en bluse, som du simpelthen ikke kan få brugt, selv om du synes, den er rigtig flot – du ved bare ikke, hvilke underdele den passer sammen med – og omvendt. 

Til selve stilguiden medbringer du nogle stykker tøj – i omegnen af hvad en sportstaske kan indeholde, dog mindst 6 stk. Det vil typisk være dit hverdagstøj; tøj, som du har svært ved at få brugt eller et stykke tøj, som du er rigtig glad for. Jeg kan også hjælpe dig med at afklare det, efter du har udfyldt spørgeskemaet.  

Det får du ud af stilguiden

Det får du ud af en komplet makeover

Komplet makeover

Forkæl dig selv og få tips til at se smukkere ud i hverdagen

En komplet makeover indeholder både klipning, make-up og en stilguide. 

En komplet makeover forløber over to dage, hvor vi på første dag koncentrerer os om stil og tøj, og næste dag om make-up og hår. Vi giver den hele armen med makeoveren, så vi har i prisen inkluderet farvning af hår og permanent, hvis vi vælger det som en del af din makeover. 

Vi anbefaler, at din makeover tager udgangspunkt i dit hverdagslook. Det gør vi, fordi mange oplever størst udbytte ved denne makeover, da den giver tips til at forbedre din (hverdags)make-up og til, hvordan din frisure kan blive piftet op. 

Kontakt

Skal vi kigge din stil efter i sømmene? Kontakt Sanne på telefon eller mail.