Hos New Hair Team kan du også få hjælp til din stil. Sanne er uddannet stylecoach hos Tini Owild i 2013, og hun er klar til at hjælpe dig med at få styr på din stil.

Du kan læse om vores stil-pakker her:

Jobstyling- den bedste udgave af dig selv

Skal du til jobsamtale?
Førstehåndsindtrykket er afgørende – sørg for at det bliver positivt
Få inspiration til, hvordan du fremhæver dine fortrin ved en Klar til Jobsamtalen-style,  hvor vi gennemgår:
 
Tips til at vælge tøj
Tips til at style dit hår
Tips til at lægge makeup
Huskeliste til før jobsamtalen
 
Du skal medbringe 1-2 sæt tøj, som du plejer at bruge til jobsamtaler eller som du forestiller dig, du ville bruge. Med udgangspunkt i dem gør vi dig klar til jobsamtalen. Varighed ca. 30 min.

Pris 395,- kr. Kan bookes online

Garderobetjek – vi finder guldet frem og tryller med sammensætning

Kender du det? Du kigger ind i klædeskabet, som er propfyldt med tøj. Men du har stadig ikke noget tøj at tage på. Det kan også være, at du bruger de samme sæt tøj igen og igen. Eller måske har du været igennem et vægttab og er lidt usikker på din nye stil, nu hvor du overlever flere muligheder end før.

Et garderobetjek foregår hjemme hos dig. Vi kigger sammen dit klædeskab efter i sømmene: På én gang rydder vi ud i din garderobe og går på opdagelse efter guldet – vi skiller skidt fra kanel. Vi fokuserer på, hvordan du sammensætter dit tøj, og vi finder nye muligheder for dig.

Et kig ind i hele din garderobe giver et rigtig godt indblik i, hvordan du klæder dig og hvilket tøj du kan lide. Det betyder, at jeg får et solidt grundlag til at guide dig frem til, hvad der får dig til at stråle. For det handler jo både om, hvad der klæder dig og om hvad du føler dig godt tilpas i.

Det får du ud af et garderobetjek
Du bliver bevidst om, hvilke farver, former og snit der passer til dig.
Du bliver præsenteret for nye muligheder for at sammensætte dit tøj.
Du bliver rustet til at købe nyt tøj, der passer til dig og din nuværende garderobe.

Pris 2495,- kr. Ekskl. kørsel (Odense gratis kørsel)

Stilguide – find din unikke stil og hvil i dig selv

Stilguiden foregår hos New Hair Team i et lokale, som vi har helt for os selv. Det kan være både udenfor og i åbningstiden, alt efter hvad der passer dig bedst.

En stilguide starter med, at du udfylder et skema, inden vi mødes, hvor du bl.a. beskriver dine udfordringer i forhold til din stil. Det kan være, at der er en bluse, som du simpelthen ikke kan få brugt, selv om du synes, den er rigtig flot - du ved bare ikke, hvilke underdele den passer sammen med - og omvendt.

Til selve stilguiden medbringer du nogle stykker tøj - sådan cirka hvad en sportstaske kan indeholde, dog mindst 6 stk. Det vil typisk være dit hverdagstøj; tøj, som du har svært ved at få brugt eller et stykke tøj, som du er rigtig glad for. Det kan jeg også hjælpe dig med at afklare, efter du har udfyldt spørgeskemaet.

Det får du ud af stilguiden
Du bliver bevidst om, hvilke farver, former og snit der passer til dig.
Du bliver præsenteret for nye muligheder for at sammensætte dit tøj.
Du bliver rustet til at købe nyt tøj, der passer til dig og din nuværende garderobe.

Pris 1995,- kr. 

Personlig shopper – fra dårlig oplevelse til fyldte poser UDEN fejlkøb

Du føler ikke, at du har fundet den perfekte pasform eller snit til dig, eller du vil måske gerne finde et bestemt tøjmærke, som bare passer til dig. Hvis du fx ikke har fundet et par bukser, som bare sidder, som de skal, kan det betyde, at du begrænser dig selv - at du aldrig køber bukser. Og det er en skam.

Personlig shopper-pakken starter med, at du udfylder spørgeskema, inden vi mødes. Jeg finder en butik, hvis udvalg passer med dine ønsker. Ud fra dine svar i spørgeskemaet bruger jeg en time, inden du ankommer til butikken, på at finde noget tøj til dig. Det er klar til, at du kan prøve det, når du kommer. Hvis der ikke er noget af tøjet, som passer helt perfekt, så finder jeg noget andet undervejs.

Jeg er ikke pålagt nogen aftale med butikkerne, hvilket er din garanti for, at jeg gør mig umage for at finde en butik, som har et udvalg der passer til lige netop dig.
Det er altid individuelt, hvad man ønsker at få ud af en shopping-konsultation. Det vigtige for at få et godt resultat er, at du er åben for nye idéer og klar til forandring.

Det kan være en fordel, at du har været igennem enten garderobetjek eller styleguide først. Det vil gøre os begge klogere på din stil og hvor du gerne vil hen i forhold til at investere i nyt tøj - og dermed kan du få mere ud af shoppingen. Men en shopping-konsultation kan naturligvis sagtens stå alene.

Det får du ud af personlig shopper-konsultation
Du bliver bevidst om, hvilke farver, former og snit der passer til dig.
Du bliver præsenteret for mærker, der passer til dig.
Du bliver præsenteret for nye muligheder for at sammensætte et sæt tøj.
Du bliver bevidst om, hvad du skal fokusere på, når du køber nyt tøj.

Pris 1995,- kr. Ekskl. kørsel (Odense gratis kørsel)

Komplet makeover – forkæl dig selv og få tips til at se smukkere ud i hverdagen

En makeover indeholder både klipning, make-up og en af vores stil-pakker (garderobetjek, personlig shopper eller stilguide). Du vælger selv, hvilken stilpakke du foretrækker.

En komplet makeover forløber over to dage, hvor vi på den ene dag koncentrerer os om stil og tøj, og den anden dag om make-up og hår.
Vi giver den hele armen med makeoveren, så vi har i prisen inkluderet farvning af hår og permanent, hvis vi vælger det som en del af din makeover.

Vi anbefaler, at din makeover tager udgangspunkt i dit hverdagslook. Det gør vi, fordi mange oplever størst udbytte ved denne makeover, da den giver tips til at forbedre din make-up og til hvordan din frisure kan blive piftet op.

Det får du ud af en komplet makeover
Du får tips og råd til, hvordan du kan forbedre din hverdags make-up.
Du får en klipning og en ny frisure samt rådgivning om, hvad der passer til dig.
Du bliver bevidst om, hvilke farver, former og snit inden for tøj der passer til dig.
Du bliver præsenteret for nye muligheder for at sammensætte dit tøj.
Du bliver rustet til at købe nyt tøj, der passer til dig og din nuværende garderobe.

Pris 4995,- kr. Ekskl. Kørsel (Odense gratis kørsel)

Skal vi kigge din stil efter i sømmene? Ring til Sanne på tlf. 66 17 80 60 eller skriv en mail til sanneesb@gmail.com