Parykker

Personlig rådgivning med dig i centrum

Vi skaber trygge rammer, for vi ved, at det er en tillidssag at købe en paryk. Når du skal købe en paryk, sørger vi for, at det foregår på lige den måde, der gør, at du føler dig godt tilpas. Vi bruger også den tid, det tager for, at du kan træffe et valg, du bliver glad for.

Vi har indrettet et særligt lokale i salonen, hvor vi kan sidde uforstyrret og snakke om dit behov og hvor du kan prøve parykkerne i fred og ro. Ved vores første møde sporer jeg mig ind på, hvilken paryk der vil passe til dig. Naturligvis ud fra dine ønsker.

Efter vores møde bestiller jeg forskellige parykker i de modeller og farver, som du ønsker. Denne første konsultation er helt uforpligtende og gratis.

Ved vores andet møde sætter vi altid god tid af, så du får et frirum til at bruge den tid, der skal til, når du skal vælge dit nye hår. Du kan i ro og mag prøve de forskellige parykker, og evt. sammen med din familie eller venner finde frem til, hvad der passer bedst til dig.

Vil du høre nærmere?

Vi er til rådighed, hvis du har spørgsmål til processen eller gerne vil høre mere. Kontakt os, og så tager vi en god snak om, hvad dine behov er, og hvordan vi finder en løsning, der passer til dig.